Ruime buitenstalling in de Zaanstreek
Caravanstalling Zaanstreek, een complex met een volledig verharde ondergrond. Bent u voor uw caravan, camper, vouwwagen, auto of boot op zoek naar een stalling? Dan bent u bij Caravanstalling Zaanstreek aan het juiste adres. De caravanstalling is gevestigd naast het spoor met op loopafstand het station Krommenie en heeft een ruim buitenterrein. Caravanstalling Zaanstreek  heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt uitgebreide stallingspakketten gebaseerd op uw wensen.

Tarieven:
35,- euro per strekkende meter met een minimum huur prijs van 175,- euro per jaar.

Service
Bij Caravanstalling Zaanstreek zijn onze diensten ontwikkeld vanuit het oogpunt van service, veiligheid en flexibiliteit voor de gebruiker. Bij ons staat de klant centraal. Wij zullen u graag van dienst zijn.

Registratie
Bij aankomst wordt u ontvangen door één van onze beheerders. De eerste indruk is belangrijk, daarom nemen wij de tijd voor u. De beheerder controleert uw object en vult samen met u alle gegevens in van uw object. Op het innameformulier worden uw persoonsgegevens en de status van uw object geregistreerd, u ontvangt een kopie van de innameformulier. Zo kunt u uw object met een gerust hart achterlaten. Heeft u vragen? Dan kunt u deze altijd aan de beheerder stellen.

Reserveren
Bent u enthousiast geworden en wilt u een plek reserveren op onze beveiligde stalling? Dan kunt u per e-mail een reservering maken of ga naar contact op de homepage, dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Liever telefonisch, neem dan contact op met onze klantenservice 075- 628 4670 zij helpen u met de reservering zodat u verzekerd bent van een plek.

Klik hier voor de algemene voorwaarden